NODIG:
- 30 gram havermout
- 1 ei
- 3 el amandelmelk of water
- kaneel (naar smaak)
- 30 gram havermout
- 1 ei
- 3 el amandelmelk of water
- kaneel (naar smaak)
- snuf Himalayazout
- 1 el moerbeibessen
- klein handje rauwe amandelen
- halve tl kokosolie
- 1 el rauwe honing of agavesiroop of ahornsiroop
- 1 el moerbeibessen
- klein handje rauwe amandelen
- halve tl kokosolie
- 1 el rauwe honing of agavesiroop of ahornsiroop
HOE:
Rooster de amandelen in de kokosolie in een pan en laat afkoelen. Meng de havermout met het zout en de kaneel. Kluts het ei in een mok en voeg de amandelmelk of water toe. Doe de havermout erbij en roer door elkaar met een vork. Strooi de moerbeibessen en de amandelen erover en zet de mok in de magnetron voor 2 minuten op ongeveer 600 watt. Indien je de voorkeur geeft aan de oven: 20-30 minuten op 180 graden. Maak de muffin af met wat honing, agavesiroop of ahornsiroop.
Ik eet als ontbijt ook veel havermout, dit is een leuke variant!!
BeantwoordenVerwijderen